Auke Studio

Auke Studio er et webdesign-byrå basert i Askim, Indre Østfold og drives av Jesper Skogli. Min lidenskap for kreativitet og innovasjon motiverer til å levere førsteklasses nettsider som er brukervennlige, har relevant innhold, et skreddersydd design/tydelig identitet og ikke minst gir resultater. Med mange års erfaring fra markedsstillinger, drift av nettbutikk, oppbygging av nettsider har jeg fått god erfaring/forståelse innen områder som webdesign, SEO, annonsering og mye mer. Auke Studio leverer primært nettsider med ulik funksjonalitet, men kan også bistå med annet markedsarbeid.

Vår histore

Auke Studio ble grunnlagt i 2024 av Jesper Skogli, med en stor lidenskap for design og innovasjon. Etter mange års erfaring innen markedsføring, oppbygging av nettsider og nettbutikker, så Jesper et behov for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å etablere en sterk digital tilstedeværelse. Dette ble starten på Auke Studio.

Auke Studio ble skapt med et mål om å levere skreddersydde nettsider som ikke bare ser bra ut, men som også er enkle for bedrifter å vedlikeholde og oppgradere over tid. Vi legger stor vekt på å forstå kundenes unike behov, slik at hver nettside kan fungere som et strategisk verktøy for å nå deres forretningsmål.

Vi tror på kraften i et godt design, som speiler bedriftens identitet, relevant innhold og brukervennelighet. Vi tilbyr også hjelp med markedsarbeid. Dette sikrer at bedrifter ikke bare får en moderne nettside, men også en helhetlig digital strategi som fungerer sømløst og effektivt i dagens konkurranseutsatte marked.

Vår visjon

Visjonen til Auke Studio er å levere nettsider som ikke bare er visuelt tiltalende, men som også skaper konkret verdi for kundene. Vi tror på en digital fremtid hvor enhver bedrift, uansett størrelse, har tilgang til verktøy og ekspertise som kan løfte deres digitale tilstedeværelse til nye høyder.

Auke Studio ønsker å utfordre det etablerte, og streber etter å være en pådriver for innovasjon i webdesign-bransjen. Vi ser for oss en verden hvor nettsider fungerer som kraftfulle verktøy for å bygge merkevareidentitet, engasjere kunder og drive vekst. Vår tilnærming er basert på å kombinere estetikk med funksjonalitet, kreativitet med strategi, og teknologi med menneskelig innsikt.

I Auke Studio er vi forpliktet til kontinuerlig læring og utvikling, slik at vi alltid kan ligge i forkant av nye trender og teknologier. Vår visjon er å være et byrå som ikke bare leverer resultater i dag, men som også hjelper kundene våre med å være forberedt på morgendagens utfordringer.

Gjennom tett samarbeid, forståelse av kundens unike behov og en utrettelig jakt på perfeksjon, sikter vi mot å være en pålitelig partner for bedrifter som ønsker å skape en tydelig identitet og vokse digitalt.